fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

Teniranje telesa pred poletnim dopustom je super ideja za vse tiste, ki želite oditi jna plažo že porjaveli.

Teniranje telesa pred poletnim dopustom?

Teniranje telesa pred poletnim dopustom je super ideja/storitev za boljše počutje na plaži v vaših najljubših kopalkah. Čeprav morda nameravate počakati do težko pričakovanih počitnic, da se pričnete s sončenjem in začnete s poletno porjavelostjo, obstaja več razlogov, zakaj je bolje priti na plažo že z zagorelo poltjo. Ne samo, da je bolj verjetno, da boste po samo enem dnevu končali opečeni in se v svoji hotelski sobi mazali z aloe vero, da pomirite opečeno kožo. Kako bi pa bilo, da pridete na plažo že porjaveli? Veliko bolj verjetno je, da se boste počutili samozavestne od trenutka, ko vaši prsti na nogah udarijo ob pesek, kar pomeni, da boste lahko maksimalno izkoristili vsako minuto svojega pobega in delali, kar želite početi na svojem zasluženem dopustu.

Spodaj se bomo poglobili v razloge, zakaj je najbolje
pripraviti svoje telo – in porjavelost – pred potovanjem, a bistvo je: ni
razloga, da bi odlašali z dobrim videzom, kajne?!

Tenirane v poletje z bronz barvo

BRONASTA KOŽA = VEČJA SAMOZAVEST

Večina ljudi se strinja, da se z malo barve počutijo bolje in izgledajo bolje. Ne glede na to, ali zaradi temnejše kože pridejo do izraza svetle oči, lasje in beli zobje (nasmeh) ali pa lahko oblečemo najljubši kos poletnega oblačila (ki nam ob temnejši koži bolje pristoji), porjavelost lahko definitivno poskrbi za veliko povečanje samozavesti. Če se nameravate odpraviti na počitnice, zlasti tiste, ki morda vključujejo več kože, kot ste je vajeni, se boste z teniranjem telesa v Iconic Studio nedvomno počutili bolj pripravljene, da odvržete pisarniško jopico in se odpravite na plažo v svojem najljubšem bikiniju. Dopust je čas, ko se počutite najbolje, zakaj bi torej čakali do konca dopusta, da bi si privoščili malo poletne porjavelosti? Pripravite se, da boste uživali v vsakem trenutku vašega dopusta s čudovito osnovno porjavelostjo, preden se vkrcate na letalo. Teniranje telesa pred dopustom bo definitivno povečalo vašo samozavest v kopalkah!

Opeklina zaradi pretiranega sončenja. Fototip 1 mora uporabljati faktor 50 pri izpostavljanju sončnim žarkom.

IZOGIBAJTE SE SONČNIM OPEKLINAM IN POŠKODBAM KOŽE

Teniranje telesa pred poletnim dopustom nas nedvomno obvaruje pred zapečeno kožo. Dopustniki se pogosteje pretirano izpostavljajo soncu, ko se
preoblečejo v kopalke in ugotovijo, kako bele barve so. Izogibajte se tej pasti poletnega počitniškega sončenja tako, da pridete porjaveli – in poiščite izpostavljenost soncu v manjših odmerkih, oboroženi z zaščitnim faktorjem. Nihče noče preživeti počitnic v svoji hotelski sobi in se namakati z losjonom iz aloe vere, ker je že prvi dan pretiraval. Preden odidete na dopust naredite temeljit piling po celem telesu in obrazu. Na teniranje telesa pridite brez losijona in parfuma, deodorant naj bo nanešen točkasto. V našem lepotnem studiu pa bomo poskrbeli, da bo vaša zagorelost ustrezala vašemu naravnemu videzu.

Tanning jam je naravna marmelada za hitro porjavitev telesa. Od ostalih se razlikuje predvsem v tem, da ne vsebuje naftnih derivatov, hitro se vpije in ne pušča mastnih madežev na obleki. vsebuje 30% korenčkovega macerata, ki spodbudi hitrejše delovanje melanina, ki je odgovoren za hitrejšo porjavitev telesa.

NARAVNO SONČENJE POSPEŠITE Z MARMELADO

Seveda vsako teniranje prej ali slej postopoma zbledi oziroma se spira z vsakim tuširanjem. Zato je smiselno, da v naravno sončenje dodate marmelado, ki ima kar 25% vsebnosti korenčkovega macerata (vsebuje beta karoten, ki pospeši delovanje melanina, kateri je odgovoren za hitrejšo porjavelost). Tanning Jam (marmelado) nanesete na telo in obraz (brez podlage faktorja) in se posončite 15 minut spredaj in 15 minut zadaj, ter nato nanesete zaščitni faktor ter se skušajte bolj izogibati soncu. 

Hitrejšo porjavelost boste namreč dosegli z majhnimi koraki in z pomočjo naravne marmelade, ki ne vsebuje škodljivih snovi kot je Petrolatum, ki v kombinaciji z sončnimi žarki škoduje vaši koži. Marmelada je narejena v Sloveniji. 

Pokličite nas še danes, da se pripravite na igro sončenja na poletnih počitnicah. Vašo zagorelost lahko prilagodimo vašim potrebam

Naroči se na teniranje telesa