fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

Osnovna manikura v salonu

OSNOVNA MANIKURA

Osnovna manikura je več kot le lepotni tretma; to je razkošna izkušnja, ki razvaja vaše roke in nohte, medtem ko se z novimi nohti počutite osvežene in samozavestne. Od strokovnih tehnik do izdelkov vrhunske kakovosti, profesionalna osnovna manikura ponuja raven nege, ki jo je težko ponoviti doma. V tem članku vas bomo korak za korakom popeljali skozi postopek profesionalne manikure v kozmetičnem salonu Iconic Studio in vam omogočili, da boste v celoti cenili užitek tega razvajanja.

OSNOVNA MANIKURA IN POSTOPEK

1. korak: Posvetovanje in priprava

Vaše potovanje do čudovitih nohtov se začne s prijaznim posvetom. Naša nohtna stilistka se bo pogovorila o vaših željah, morebitnih posebnih pomislekih in vam pomagala izbrati popolno barvo nohtov. 

Oblikovanje nohtov s pilico

2. korak: Oblikovanje in striženje nohtov

Z natančnostjo in strokovnim znanjem bo naša nohtna stilistka oblikovala vaše nohte po vaših željah, ne glede na to, ali želite klasično, kvadratno ali elegantno mandljevo obliko. Odvečna dolžina se striže daljše nohte s profesionalnimi škarjami, krajše pa se hkrati oblikuje in krajša s pilico.

3. korak: Nega obnohtne kožice

Eden ključnih elementov profesionalne manikure je nega obnohtne kože. Nežno se jo potisne nazaj, da bi spodbudili zdravo rast nohtov in ustvarili urejen videz. Odvečno kožo obnohtne kože obrežemo, vendar to naredimo zelo previdno, da ne pride do poškod. Obnohtna kožica 

5. korak: Vlaženje in parafinska nega (izbirno)

Vaše roke so obdelane z globoko hranljivo vlažno kremo, ki zadrži vlago. Za dodaten pridih razkošja se lahko odločite za parafinsko nego. To vključuje namakanje rok v topel parafinski vosek, ki zagotavlja intenzivno hidracijo in pomirja utrujene roke.

6. korak: Nanos podlaka

Tehnik za nohte strokovno nanese prozoren podlak in ustvari gladko podlago za lak za nohte. Ta korak tudi pomaga zaščititi vaše naravne nohte pred barvnim lakom. namreč barvni lak lahko sčasoma obarva nohte rumeno v kolikor noht nima podlage.

Temno lakiranje nohtov

Korak 7: Nanos laka za nohte

Zdaj je čas, da izberete zvezdo predstave – svojo barvo nohtov. Kozmetičarka nanese dva tanka sloja vašega izbranega laka za nohte, kar zagotavlja enakomerno prekrivnost in živahno barvo. Potrpežljivost in natančnost sta ključnega pomena za doseganje brezhibnega zaključka. Stranka lahko izbere permanentni lak, ki se suši pod UV LED lučko ali pa navadni lak.

Korak 10: Dodatki in poslikave

Stranka se pred nanosom odloči za poslikavo ali dodatke za na površino nohta kot so kamenčkiv različnih barvah.

Korak 9: Nadlak in sušenje

Nanese se prozoren nadlak, ki zapečati lak za nohte, doda briljanten sijaj in podaljša obstojnost vaše manikure. Nato boste imeli nekaj trenutkov za sprostitev, medtem ko se vaši nohti posušijo pod profesionalnim sušilcem za nohte.

Osnovna manikura s permanentnim lakiranjem

9. korak: Zadnji popravki nohtov

Ko so vaši nohti popolnoma suhi, bo kozmetičarka ocenila svoje delo in naredila vse potrebne popravke. Morebitne umazane lake na vaši koži nežno odstranimo s konico čopiča in posebnim acetonom, ki ne suši obnohtne kožice.

10. Zaključek

Profesionalna manikura v kozmetičnem salonu je popotovanje sprostitve, nege in elegance. Od oblikovanja nohtov do izbire popolne barve je vsak korak izveden natančno in strokovno. Ta izkušnja vas ne pusti le z lepimi nohti, ampak tudi z občutkom dobrega počutja in samozavesti, ki izžarevata iz vaših prstov. Torej, privoščite si svojo profesionalno manikuro v Iconic Studio – vaše roke si zaslužijo razkošje.