fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

STORITVE OBRVI

NAROČANJE NA STORITVE OBRVI

LAMINACIJA OBRVI

Laminacija obrvi je kot nekakšna  “trajna” dlačic vaših obrvi, da zagotovite polnejši in bolj enakomeren videz. Pomaga lahko tudi, da jih obdržite na mestu po umivanju kozmetičnih izdelkov, ki jih morda nosite.

Specialist za obrvi “zmehča lasni mešiček” s pomočjo raztopine Inlei Brow lift in ga nato preoblikuje/nastavi v bolj prefinjeno, dvignjeno in bolj gladko obliko. Več o celotnem postopku laminacije obrvi si preberi tukaj.

PREDNOSTI LAMINACIJE OBRVI

Glavna prednost laminiranih obrvi je seveda njihov videz. Ko je laminacija obrvi narejena pravilno in z kvalitetnimi produkti, bodo imela bolj estetsko prijetno obliko, obrvi pa bodo videti polnejše in bolj dvignjene. Poleg glajenja dlačic lahko med laminacijo tudi nekoliko preoblikujemo obrvi; na primer dvig loka ali spuščanje repa, da dobimo željeno obliko.

Za razliko od drugih tretmajev obrvi, vključno z mikrobladingom, je ta tretma neinvaziven in ni trajen, zaradi česar je odlična možnost za veliko ljudi, ki se ne želijo zavezati drugim storitvam obrvi.

SKRB ZA OBRVI PO TRETMAJU LAMINACIJE

Obrvi ni dobro močiti ali na njih nanašati kakršnekoli produkte naslednjih 24 ur po tretmaju. Po tem času pa jih je priporočljivo negovati v loku rasti z ricinusovim oljem ali drugim preparatom za nego obrvi. 

BARVANJE OBRVI

Barvanje obrvi poteka oksidacijsko z barvami in ne z kano. Pri kani se pobarva tudi koža med tem, ko se pri navadnem barvanju obrvi obarva samo dlaka.

OBLIKOVANJE OZ. ARHITEKTURA OBRVI

Od oblike obrvi je v veliki meri odvisen videz. Ko so lepo oblikovane, ne postanejo le lep okvir oči, ampak lahko tudi vizualno ublažijo ostre ali nepravilne poteze obraza. Na prvi pogled se zdi oblikovanje obrvi zelo enostavno, vendar je tukaj potreben estetski in artističen smisel za oblikovanje. Več o arhitekturi obrvi in kakšne obrvi pašejo na določeno obliko obraza preberi tukaj.

CENIK STORITEV ZA OBRVI

Stranki po njeni simetriji obraza, ki ga natančno izmerimo, oblikujemo obrvi s pinceto in voskom (odtranimo puh). Nanesemo preparate za laminacijo in serum za obnovo dlačic, ter hitrejšo rast (v kolikor je na določenem predelu manj obrvi). Dlačice pobarvamo (v kolikor je potrebno) na nianso, ki je primerna kožnemu odtenku in barvi las stranke.

Vsebuje vse kar je zajeto v storitvi “Laminacija obrvi + oblikovanje + barvanje”, s tem da je bil zadnji obisk 1 mesec nazaj.

Stranki izrišemo okvir obrvi po meri, povoskamo dlačice, ki so izven zarisanega okvirja in jih pobarvamo z barvo, ki bo pasala na njihov naraven ten kože in barvo las.

Stranki izrišemo okvir obrvi po meri, povoskamo dlačice, ki so izven zarisanega okvirja in jih pobarvamo z barvo, ki bo pasala na njihov naraven ten kože in barvo las. Storitev traja dlje in je bolj zahtevna kot je to pri številki 1.

Stranki naredimo pravilen izris oblike obrvi glede na obliko obraza. Dlačice, ki so izven okvirja obraza, jih odstranimo.

Barvo za obrvi zmešamo glede na ten kože in barvo las stranke. Dlačice na koncu navlažimo s serumom, da jih nahranimo.