fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

Keratinsko vihanje trepalnic

Keratinsko vihanje trepalnic

Do 30% daljše in debelejše trepalnice v 3 mesecih!

1. Priprava na keratinsko vihanje trepalnic

Keratinsko vihanje trepalnic je priljubljena kozmetična nega, ki izboljša naravno lepoto vaših trepalnic. Ta postopek vključuje nanašanje raztopin in nega s keratinom na vaše trepalnice, ki jse jih nato priviha s posebnim orodjem. V tem članku si bomo podrobneje ogledali korake, vključene v nego trepalnic s keratinom in izdelke, uporabljene v vsakem koraku. 

1. korak: posvetovanje

Pred tretmajem se boste posvetovali z kozmetičarko, da se pogovorite o želenem videzu trepalnic in morebitnih pomislekih. Pregledala bo tudi vaše trepalnice, da bi določila najboljšo velikost in obliko silikonske blazinice za uporabo med vihanjem.

 

 

Keratinsko vihanje trepalnic

2. korak: čiščenje

Kozmetičarka bo odstranila ličila, olja ali ostanke z vaših trepalnic z nežnim čistilom za trepalnice. To zagotavlja, da se lahko rešitve za dvig in nastavitev pravilno oprimejo vaših trepalnic.

3. korak: namestitev zaščitnih blazinic  

Kozmetičarka bo na spodnje trepalnice nanesla blazinice, ki bodo ločevale spodnje trepalnice od zgornjih. Blazinice so hkrati tudi negovalne,saj vsebujejo aloe vero in nahranijo tenko kožo okoli oči. 

4. korak: namestitev silikonskih blazinic

Kozmetičarka bo izbrala ustrezno velikost in obliko silikonske paličice ter jo položila na vašo veko, tako da bo oblika blazinice sledila konturi vašega očesa. Trepalnice se nato dvignejo in pritrdijo navpično zavihano navzgor na silikonsko blazinico z vodotopnim lepilom. Ta postopek poskrbi, da so trepalnice dvignjene in privihane v želeno obliko.

Keratinsko vihanje trepalnic končni učinek po 4 zaporednih tretmajih

Postopek keratinskega vihanja

5. korak: uporaba trajnega losijona

Nato se na vaše trepalnice nanese trajni losjon, ki odpre lasne mešičke in definira, neguje, zgosti in krepi strukturo dlačic, s čimer daje barvo ter sijaj trepalnicam še tedne po tretmaju.   

6. korak: nanos utrjevalnega losjona

Utrjevalni losjon z nizko pH vrednostjo zapre lasne mešičke med tretmajem keratinskega vihanja trepalnic. S svojo izjemno močjo fiksira trepalnice v obliko, ki smo jo določili s silikonsko blazinico.

7. korak: nanos željene barve

Trepalnice dodatno pobarvamo in jih s tem še bolj poudarimo. 

8.korak: nanos keratina

Na trepalnice nanesemo keratin in hkrati odstranjujemo odvečno lepilo.

9. korak: odstranitev silikonskih blzinic

Z nežnimi gibi in s pomočjo vatke odstranimo silikonske blazinice, ki so bile pritrjene z vodotopnim lepilom (lepilo je narejeno na bazi sladkorja).

Tretma keratinskega dviganja trepalnic je varen in učinkovit način za izboljšanje naravne lepote vaših trepalnic. Izdelki, uporabljeni v vsakem koraku, so skrbno izbrani, da zagotovijo, da so vaše trepalnice nahranjene, okrepljene in privihane do popolnosti. Ne glede na to, ali iščete izboljšavo trepalnic, ki ne zahteva vzdrževanja, ali želite poskusiti nekaj novega, je lahko zdravljenje s keratinskim dvigom trepalnic ravno tisto, kar potrebujete za popolne trepalnice.

Serum za rast trepalnic

Nega trepalnic po keratinskem vihanju

Naknadna nega je bistven del ohranjanja rezultatov tretmaja keratinskega dviganja trepalnic. Tukaj je nekaj nasvetov, da bodo vaše trepalnice ostale zdrave in privihane:

1. Izogibajte se močenju trepalnic vsaj 24 ur po tretmaju. To vključuje izogibanje tuširanju s paro, plavanju in kakršnim koli dejavnostim, ki lahko povzročijo, da se trepalnice zmočijo.

2. Izogibajte se drgnjenju ali dotikanju oči, saj lahko to povzroči, da se dvigalo zrahlja ali celo poškoduje vaše naravne trepalnice.

3. Izogibajte se uporabi kakršnih koli izdelkov na osnovi olja na trepalnicah, saj lahko ti pokvarijo raztopino za dviganje in povzročijo, da vaše trepalnice izgubijo kodranje. Namesto tega uporabljajte samo ličila in čistila na vodni osnovi.

4. Za nego in krepitev trepalnic uporabite serum ali balzam za trepalnice. Poiščite izdelke, ki vsebujejo keratin in druge negovalne sestavine za spodbujanje zdrave rasti trepalnic.

5. S krtačko za trepalnice vsak dan nežno razčešite trepalnice. To vam bo pomagalo ločiti in definirati vaše trepalnice ter tako zagotoviti, da bodo ostale privihane in videti najboljše.

6. Izogibajte se uporabi vihalk za trepalnice, saj lahko poškodujejo vaše naravne trepalnice in izničijo rezultate keratinskega dviga trepalnic.

Če upoštevate te preproste nasvete za naknadno nego, lahko uživate v lepih, privihanih trepalnicah do 6-8 tednov po zdravljenju s keratinskim dvigom trepalnic. S pravilno nego lahko pripomorete k ohranjanju zdravja in videza vaših trepalnic, da bodo dlje časa lepe.