fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

NAROČANJE NA TENIRANJE
 • Brez UV žarkov

  Pri tanning spreju si zagorela takoj, ne potrebuješ se izpostavljati sončnim žarkom ure in ure, da bi prišla do svojega poletnega tena kože.

 • Hitra vpojnost

  Z našim profesionalnim sistemom je vpojnost barve zelo hitra. Po končanem teniranju se lahko takoj oblečeš in odideš po vsakodnevnih opravkih.

 • Unikatna barva

  Vsaki stranki prilagodimo tekočino za teniranje glede na naraven ten kože in barvo las. Želimo, da so stranke samozavestne v svoji koži in je videz kože povsem naraven. Barva ima prijeten vonj in ne pušča sledi na oblačilih.

 • Dolga obstojnost

  Naše profesionalne barve so povsem drugačne od tistih izdelkov za samoporjavitve, ki jih lahko kupite v trgovinah. Barva je ob pravilni negi obstojna med 10-14 dni.

TENIRANJE - SAMOPORJAVITEV

Teniranje – samoporjavitev z profesionalnim sprejem je prilagojena nega, pri kateri enakomerno po celem telesu in obrazu uporabljamo natančno tehniko nanosa, da vaši koži zagotovi brezhibno zlato rjavo porjavelost naravnega videza. Za teniranje – samoporjavitev uporabljamo profesionalne proizvode Bondi Sands razvite in izdelane v Avstraliji, kjer je tenirana koža “must have” dodatek.

PREDNOSTI PRED SOLARIJEM IN TENIRANJEM DOMA

PRIPRAVA KOŽE PRED TENIRANJEM

CENIK STORITEV TENIRANJA - ZAGORELOSTI

Stranka ima predhodno narejen piling celotnega telesa. Skupaj s stranko se posvetujemo o odtenku željene barve na koži. Teniranje telesa zajema obraz, vrat, ramenski obroč, dekolte, roke, trebuh, hrbet, zadnjica in noge. Barva se posuši tekom teniranja. Stranka lahko takoj odide po vsakodnevnih obveznostih.

Stranka ima predhodno narejen piling. Skupaj s stranko se posvetujemo o odtenku željene barve na koži. Teniranje zgornjega dela telesa zajema obraz, vrat, ramenski obroč, dekolte, roke, trebuh in hrbet,  Barva se posuši tekom teniranja. Stranka lahko takoj odide po vsakodnevnih obveznostih.

Stranka ima predhodno narejen piling. Skupaj s stranko se posvetujemo o odtenku željene barve na koži. Teniranje spodnjega dela telesa zajema noge in zadnjico. Barva se posuši tekom teniranja. Stranka lahko takoj odide po vsakodnevnih obveznostih.

Stranka ima predhodno narejen piling. Skupaj s stranko se posvetujemo o odtenku željene barve na koži. Teniranje zajema obraz, vrat in ramenski obroč spredaj in zadaj.  Barva se posuši tekom teniranja. Stranka lahko takoj odide po vsakodnevnih obveznostih.

Stranka ima predhodno narejen piling. Skupaj s stranko se posvetujemo o odtenku željene barve na koži. Teniranje zajema obraz, vrat, ramenski obroč spredaj in zadaj, ter roke.  Barva se posuši tekom teniranja. Stranka lahko takoj odide po vsakodnevnih obveznostih.

V kolikor stranka pride na teniranje iz športne aktivnosti ali je koža prepotena, je v našem studiu tudi možnost tuširanja.

Stranka ima na voljo pri nas dobiti spodnje perilo za enkratno uporabo, v kolikor je prišla na teniranje v svetlem spodnjem perilu.

Natikači za enkratno uporabo ščitijo spodnji del stopal pred barvo.

NASVETI PO TENIRANJU

STRANKE PO TENIRANJU TELESA IN OBRAZA

Postopek teniranja traja 30min. Sprej tanning vključuje pripravo telesa in obraza, izbira barve (za vsako stranko zmešamo posamično), na koncu utrditev barve in sušenje med samim postopkom. Po teniranju telesa je stranka suha in lahko gre po svojih vsakdanjih opravkih.