fbpx
English flag

Staff speaks English!

Lepotni strokovnjaki za tvoj ikonični videz!

PMU lip blush

PMU - Permanentni make up

PMU – Permanentni makeup/Permanentno ličenje, znano tudi kot mikropigmentacija ali kozmetično tetoviranje, je kozmetična tehnika, ki vključuje nanašanje pigmentov v dermalno plast kože za izboljšanje obraznih potez. Ta postopek je zasnovan tako, da posnema videz tradicionalnih ličil, kot so črtalo za oči, obrvi in barva ustnic, vendar z dolgotrajnimi rezultati.

Postopek običajno vključuje usposobljenega tehnika, ki uporablja specializirano napravo za tetoviranje, ki izgleda kot debelejše “pisalo”, kjer ima na koncu iglico s katero potiska v kožo pigment. Uporabljeni pigmenti so pogosto oblikovani tako, da se ujemajo z naravnimi odtenki kože in so izbrani glede na želje stranke. 

PMU vsi tretmaji
PMU - zbudi se naličena

PREDNOSTI PMU

 1. Lepota, ki prihrani čas: poslovite se od dnevne rutine ličenja, saj PMU ponuja rešitev, ki prihrani čas za tiste, ki iščejo trajno lepoto brez potrebe po nenehnem popravku. 
 2. 2. Odporen na vodo in znoj: idealen za posameznike z aktivnim življenjskim slogom, PMU ostane nedotaknjen tudi v vodi in znoju, kar zagotavlja dosledno poliran videz.
 3. Prilagojena popolnost: PMU, prilagojen individualnim željam, omogoča personalizirane izboljšave, poudarjanje naravne lepote in krepitev samozavesti.
 4. Prekrivanje nepravilnosti: Brazgotine in nesimetričnost ustnic lahko z tretmaji PMU bistveno prekrijemo in izboljšamo izgled obraza.

POSTOPEK PMU

1. POSVETOVANJE

 • Ocenimo vaše želje in potrebe ter skupaj z vami določi optimalno obliko in barvo, ki bosta poudarili vaše naravne poteze.
 • Razpravljate o pričakovanjih, možnih rezultatih in morebitnih omejitvah postopka.

2. PRIPRAVA

 • Pred začetkom postopka se izvede predhodna priprava, ki vključuje čiščenje območja, kjer bo potekalo ličenje.
 • Nanaša se tudi anestetik, da se zmanjša nelagodje med postopkom.

3. NAČRTOVANJE OBLIKOVANJA

 • Pred začetkom postopka se izvede predhodna priprava, ki vključuje čiščenje območja, kjer bo potekalo ličenje.
 • Nanaša se tudi anestetik, da se zmanjša nelagodje med postopkom.

4. NANAŠANJE PIGMENTA

 • Postopek se izvaja s specializiranimi ročkami, opremljenimi s tankimi iglami.
 • Pigment se previdno vnaša v zgornje plasti kože, kar ustvarja želeni videz ličenja.

4. SLEDENJE POSTOPKU

 • Med postopkom se vas redno obvešča o napredku in morebitnih prilagoditvah.
 • Zagotavlja se, da ste zadovoljni s potekom in rezultati postopka.

5. OKREVANJE

 • Po zaključku postopka sledi kratek čas okrevanja, ki vključuje preproste ukrepe za nego območja.
 • Barva se lahko v prvih tednih še rahlo spreminja, dokler ne doseže končnega odtenka.

5. KONTROLNI PREGLED IN "REFRESH" OZ. OBNOVITEV

 • Po 1 mesecu je priporočljiv kontrolni pregled, kjer se preveri končni rezultat in izvede tako imenovani “refresh” obnovitveni PMU tretma. 
 • Telo ob prvem PMU tretmaju izloči med 40-60% barve, saj ga zazna kot tujek. To je predvsem značilno za lip blush (PMU ustnic). Ob 2. obnovitvenem tretmaju je barva takšna kot smo jo želeli.
 • Pri nas je 3. tretma gratis v kolikor stranka ni zadovoljna z intenziteto barve. 

5. NASVETI ZA DOMAČO NEGO

Celoten postopek PMU je oblikovan tako, da zagotavlja naraven videz in dolgotrajne rezultate 2-3 leta. Pigmenti in naša kvaliteta zagotavljata resnično rezultat po katerem vas bodo spraševale vaše prijateljice.

PMU rezultati prej/potem - Sara Jereb

CENIKI STORITEV

Stranki naredimo blagi piling in očistimo ustnice ter predel okoli ustnic. Odvečne dlačice prav tako odstranimo ob predelu ustnic. S stranko se posvetujemo o njenih željah glede barve in kako močno intenziteto si želi imeti na ustnicah. 

Naredimo izris obrobe ustnic s svinčnikom in ga dodelujemo toliko časa dokler stranka z izrisom ni zadovoljna. Po potrditvi izrisa ustnic pričnemo z permanentnim vrisovanjem obrobe in kasnejšim senčenjem notrajega predela ustnic.

Stranka na koncu tretmaja prejme tudi darilo za kasnejšo nego ustnic. 

Osvežitev permanentnega senčenja ustnic ponavadi poteka po enem mesecu prvega obiska tretmaja. Postopek ponovimo in svetujemo za nadaljno nego.

V kolikor stranka plača prvi obisk in osvežitev barve vse ob prvem obisku, prejme 50€ popusta.